Villa Doors

Voor al uw Zonwering en Garagedeuren

Garagedeuren

 

Garagedeur aandrijvingen

Inbraak werend vergrendeld door mechanische optilbeveiliging


Bij weer en wind of midden in de nacht de auto uit om een garagedeur te openen behoort met Hörmann deuraandrijvingen tot het verleden. Met Hömann deuraandrijvingen komt u prettiger thuis want u opent uw inrithek en uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw auto. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingstechniek met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting.

Sneller en veiliger in de garage

De tot 50% hogere openingssnelheid van Hörmann sectionaaldeuren met de aandrijving SupraMatic,
bespaart tijd en vermindert het risico op ongevallen, vooral langs druk bereden straten. De SupraMatic biedt nog andere voordelen:
met uw handzender of met de optionele binnendrukknopschakelaar IT 3b kunt u de halogeenverlichting van de aandrijving afzonderlijk aan- en uitschakelen. U kunt uw garage ventileren zonder de deur volledig te openen met de afzonderlijk instelbare tweede openingshoogte. De SupraMatic heeft een elegant aspect, door de aandrijvingskap uit geborsteld aluminium

          

Afgestemde systemen

Hörmann biedt u het perfect op elkaar afgestemde systeem, bestaande uit de garagedeur, de garagedeuraandrijving en de aandrijving voor het inrithek. U hebt geen extra ontvanger nodig en u bespaart de afstemming van aandrijvingssystemen van verschillende fabrikanten.


Berry-kanteldeuren

De betrouwbare Berry-kanteldeur draait naar buiten. De meer dan 20 deurmotieven in staal en hout geven u een ruime keuze.

Garageroldeur RollMatic

RollMatic-roldeuren openen verticaal en hebben zeer weinig plaats nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden zij maximale plaats in en voor de garage.

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze de maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage.

Er zijn ook Zijdelingssectionaaldeuren

Openslaande garagedeuren

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren.


Individueel bedieningscomfort

Bedien uw garagedeuropener met componenten van Hormann. Voor buitenbediening bijvoorbeeld: de contactsleutelschakelaar of de draadloze codeschakelaar. De vingerscan type FFL 12 is het aller modernste op het gebied van buitenbesturing. Voor binnen bediening zijn talloze mogelijkheden beschikbaar, zoals: een verlichte drukknopschakelaar, radiografische schakelaar en dergelijke. Een groot scala handzenders maken het bedieningscomfort uitermate gemakkelijk!   

Betrouwbare uitschakelautomaat

Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de deur onmiddellijk bij hindernissen. Voor nog meer bescherming en veiligheid bevelen wij de montage van een fotocel aan.